شرکت کالین

مجله نارین

کالین
شرکت کالین       شرکت «فرآورده های لبنی بـرنـالبـن» در سال 1386 به منظور تولید انواع پودرهای لبنی با برند پدم تأسیس گردید. این مجموعه در ادامۀ فعالیت خود ، با تولید انواع کره های حیوانی ، پنیرهای پروسس …

Continue Reading
کالین

شرکت کالین

 

 

 

کالین

شرکت «فرآورده های لبنی بـرنـالبـن» در سال 1386 به منظور تولید انواع پودرهای لبنی با برند پدم تأسیس گردید. این مجموعه در ادامۀ فعالیت خود ، با تولید انواع کره های حیوانی ، پنیرهای پروسس ، پنیرهای خامه ای ، خامه های صبحانه ، خامه های قنادی و سایر محصولات لبنی با برند ماردینی توسعه یافت.
هیأت مدیرۀ شرکت ، ترکیبی از مدیرانی جوان و آشنا با دانش روز ، با تجربۀ 40 ساله در تولید فرآورده های لبنی می باشند.

متراژ آن 25000 متر مربع است.

 

 

شرکت نارین نمایندگی پخش انحصاری محصولات کالین با 20 سال سابقه که شامل محصولات:

 

  1. پنیر موزارلا پیچ(180 گرمی)
  2. پنیر موزارلا گیس بافت(200گرمی)
  3. پنیر پروسس موزارلا(قرمز 200 گرمی)
  4. پنیر مخلوط(طلایی450 گرمی)
  5. پنیر مخلوط ظرفی (طلایی 1000گرمی)
  6. پنیر مخلوط (طلایی 2000 گرمی)
  7. پنیر مخلوط چدار (زرد 2000 گرمی)
  8. پنیر گودا ورقه ای(180 گرمی)
  9. پنیر چدار ورقه ای(180 گرمی)
  10. پنیر گودا رستورانی(ورقه ای)
  11. پنیر چدار رستورانی(ورقه ای)
  12. پنیر دیپ گودا ظرفی(800 گرمی)
  13. پنیر دیپ چدار ظرفی(800 گرمی)
  14. پنیر چدار لیوانی (100 گرمی)
  15. پنیر گودا لیوانی (100 گرمی)
  16. پنیر پارمسان پودری پاکتی (100 گرمی)
  17. پنیر پارمسان پودری (1000 گرمی)
  18. پنیر پارمسان با قارچ ورقه ای (180 گرمی)
  19. پنیر پارمسان با قارچ رستورانی (ورقه ای)
  20. پنیر پارمسان با قارچ ظرفی (800 گرمی)
  21. پنیر پارمسان با قارچ لیوانی (100 گرمی)
  22. پنیر کبابی قالبی(2000گرمی)
  23. پنیر کبابی (400 گرمی)
  24. پنیر مدادی (200 گرمی)
  25. پنیر بال موزارلا در اب ظرفی (1000 گرمی )
  26. کره حیوانی فله (5 کیلویی)
  27. کره حیوانی فله (25 کیلویی)
  28. کره حیوانی آلوفیل (10 گرمی)
  29. کره حیوانی ظرفی(10 گرمی 150 عددی)
  30. کره حیوانی آلوفیل (15 گرمی)
  31. کره حیوانی ظرفی(250 گرمی)
  32. کره گیاهی دلکام فله (5 کیلویی)
  33. خامه ساده لیوانی (800 گرمی)
  34. پنبر خامه ای ظرفی (30 گرمی)
  35. پنیر صبحانه سفید ظرفی (20 گرمی)

پنیر پارمسان
پنیر پارمسان نوعی پنیر سفت است که آن را پخته اند، اما فشرده اش نکرده اند. نام اصلی این پنیر Parmigiano-Reggiano می باشد که پس از بوجود آمدن نواحی پارما (Parma) و رجیوامیلیا (Reggio Emilia) در ایتالیا، پنیری به این نام ایجاد شد. به پنیرهایی که شبیه به پنیر این نواحی باشند، ولی در سایر نقاط تهیه شوند، پنیر پارمسان اطلاق می شود.

این نوع پنیر را از شیر تازه گاو که بلافاصله پس از دوشیدن جمع آوری شده و همچنین مقداری از چربی موجود در آن را گرفته اند، تهیه می کنند.

برای تهیه ی این پنیر به روش سنتی، خوراک گاوها فقط باید علف و یونجه باشد. برای تهیه مایه پنیر، تنها اجازه دارند که آب پنیر طبیعی را با مایه پنیر تهیه شده از گوساله مخلوط نمایند. پنیری که به این روش تهیه شود، تا دو سال قابل نگهداری است. تا هر مدتی که از این نوع پنیر نگهداری می کنیم که به اصطلاح رسیده تر شود، روزانه می توانیم تغییرات حادث شده در آن را (که ناشی از رسیده شدن آن می باشد) مشاهده نماییم.

این پنیر جزو کالاهای تجاری محسوب می شود. در کشور ایتالیا ضوابط خاصی برای تهیه پنیر پارمسان وجود دارد. اگر این ضوابط رعایت نشود، پنیر تولید شده را به عنوان غذا به خوک ها می دهند.

موارد استفاده از این پنیر زیاد است. می توان رنده شده آن را روی انواع پاستا ریخت یا تکه های بزرگ از این پنیر را همراه با سرکه میل نمود. همچنین در تهیه انواع سس ها از جمله سس آلفردو و سس پستو از این پنیر استفاده می شود.

پنیر موزارلا
پنیر موزارلا، نوعی پنیر تازه ایتالیایی است که از شیر گاومیش آبی (یا در خارج از ایتالیا از شیرگاو) تهیه می شود. نوعی از آن که از شیر گاو تهیه می شود، در انواع پیتزا ها یا به همراه گوجه فرنگی حلقه شده و ریحان، مصرف می شود. همچنین گاهی به تنهایی هم این پنیر را می خورند.

پنیر موزارلا در انواع تازه، دودی و نوعی که آبش را تا حدی گرفته اند عرضه می شود. جهت حفظ حالت طبیعی پنیر (البته تنها چند روز) این پنیر را در آب پنیرخودش نگهداری می کنند.

نام این پنیر از گویش های جنوب ایتالیا گرفته شده است. اصل واژه موزا به معنای بریدن است. اما از آنجا که در هیچ کدام از مراحل تهیه این نوع پنیر چیزی را نمی برند، احتمالاً ریشه آن به معانی دیگری بر می گردد. فقط می توان گفت که این دسته پنیرها، پوشش خارجی سفتی ندارند.

قبلاً گفته می شد که اولین بار این پنیرها در عبادتگاه های قرن دوازدهم تولید شدند که راهب های عبادتگاه ها به زیارت کنندگان از این پنیر به همراه نان می دادند. آن پنیرهای خانگی را از شیر گاومیش و تحت نام پنیر نیکوتا تهیه می کردند که احتمالاً پنیر موزارلای امروزی یکی از فرآورده های این پنیر نیکوتا می باشد. در کتاب های آشپزی، نام پنیر موزارلا برای اولین بار در قرن 16 آمده است.

برای تهیه این پنیر، باید شیر ترش شده را با آب پنیر گرم مخلوط نمود، سپس مواد را با دست کشیده و ورز می دهند تا بافت ترد و لطیفی حاصل شود. در ایتالیا، بوجود آمدن حالت لاستیکی در پنیر کافی نیست و پنیر باید نرم تر باشد. معمولاً این پنیر را به شکل توپی یا گیس بافته در می آورند.

پنیر خامه ای
پنیر خامه ای نوعی پنیر نرم سفید است که طعم ملایمی دارد. تفاوتی که این پنیر با پنیر های دیگر دارد این است که پنیر خامه ای را نمی گذارند بماند تا به اصطلاح رسیده شود؛ بلکه آن را تازه مصرف می کنند. این نوع پنیر را در تهیه برخی دسرها از جمله کیک پنیری به کار می برند. روی برخی انواع نان از این پنیر می ریزند و در کنار خوراک ماهی آزاد هم از این پنیر استفاده می کنند.

پنیر خامه ای اولین بار در سال 1872 در ایالات متحده آمریکا تهیه شد؛ زمانی که یک لبنیاتی نوعی پنیر عرضه نمود که در تهیه آن به جز شیر کامل (شیری که چربی آن را اصلاً نگرفته اند)، از خامه هم استفاده شده بود. سپس در سال 1880، یک تولید کننده پنیر اهل نیو یورک، این پنیر را داخل فویل بسته بندی و عرضه کرد. او نام این پنیر را پنیر فیلادلفیا گذاشت. از آنجا که در تهیه این نوع پنیر از شیر کامل به علاوه خامه استفاده می کنند، میزان چربی این نوع پنیر بالا می باشد.

پنیر چدار
پنیر چدار نوعی پنیر زرد رنگ است که اولین بار در کشور انگلستان، در شهر چدار واقع در سامرست (Somerset) تهیه شد. پنیرهای چدار، امروزه در ایرلند، کانادا، آمریکا، زلاند نو و استرالیا هم تهیه می شوند. کیفیت این پنیر بسته به مناطق مختلفی که در آنجا تهیه می شود، بسیار با هم تفاوت دارد.

چدار همواره معروف ترین پنیر در انگلستان محسوب می شده است. در تهیه ی این نوع پنیر، تکه های جامد موجود در شیر ترش شده را به قطعات کوچک تر برش می دهند تا آب پنیر موجود در آنها خارج شده و پنیرها روی هم انباشته شوند.

پنیرهای چداری که امروزه تولید می شوند، با پنیرهای چدار قدیمی بسیار تفاوت دارند. اگر قرار باشد که پنیر چدار را به روش سنتی تهیه کنند، باید از ضوابط خاصی پیروی نمایند؛ از جمله از مواد اولیه محلی استفاده شود و درست کردن پنیر در چهار شهر تعیین شده واقع در جنوب شرق انگلستان صورت گیرد.

همچون دیگر انواع پنیر برای بهتر کردن رنگ این پنیر از رنگ های گیاهی استفاده می شود. رنگ این پنیر را از آناتو که عصاره ی نوعی گیاه گرمسیری است می گیرند و این ماده، رنگ نارنجی مانندی را به پنیر چدار می دهد. رنگ خاص این نوع پنیر باعث می شود که اگر در جایی نام پنیر را هم رویش ننوشته باشند، افراد صرفاً با دیدن رنگ پنیر، نوع آن را تشخیص دهند. در کشور آمریکا، به برخی انواع پنیر چدار، رنگی اضافه نمی کنند و تحت نام پنیر چدار سفید یا پنیر ورمونت به فروش می رسانند. ایالت ویسکانزین در آمریکا، بیشترین میزان تولید پنیر چدار را در ایالات متحده آمریکا بر عهده دارد.

پنیر چدار با نگهداری طولانی مدت از آن به اصطلاح رسیده تر می شود. هرچه این نوع پنیر را بیشتر بگذارند بماند، طعم و مزه بهتری پیدا می کند.

ارزش غذایی کره حیوانی چقدر است؟
۱- کره حیوانی سرشار از مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم می باشد. این مواد معدنی برای جلوگیری از ایجاد پوکی استخوان در دوران پیری بسیار مفید بوده کمبود آن ممکن است باعث ایجاد اشکالات در بدن فرد شود.

۲- چربی موجود در کره حیوانی برای افزایش وزن بدن بسیار مناسب است. به همین علت کسانی که به دنبال افزایش وزن بدن خود هستند میتوانند از این نوع کره استفاده کنند.

۳- مصرف کره حیوانی تاثیر بسیار زیادی در افزایش قدرت بینایی و تقویت سیستم عصبی دارد.

۴- افرادی که فعالیت بدنی بالای روزانه دارند نیز میتوانند روزانه به مقدار کافی از این ماده استفاده کنند و تایر آن را در طی انجام ورزش ها و فعالیت های بدنی مشاهده نمایند.

۵- سلول های پوستی برای حفاظت از خود در مقابل آفتاب دائما از خود چربی ترشح میکنند. در صورتیکه میزان چربی پوست کم باشد در نتیجه آن پوست دچار خشکی شده و در چروکی پوست تاثیر مستقیم خواهد داشت. برای رفع کمبود چربی میتوان از کره حیوانی استفاده کرد.

۶- کمبود ویتامین A در بدن منجر به ایجاد بیماری هایی مانند تیروئید می باشد.

۷- امگا 3 و 6 بهترین ویتامین ها برای تقویت مغز به شمار میروند و به همین علت استفاده از کره حیوانی در برنامه روزانه شما را از مصرف مکمل های امگا دور خواهد کرد ؛ چرا که نیاز بدن به امگا با مصرف کره حیوانی مرتفع خواهد شد و سطح هوشیاری مغز بیشتر خواهد شد.

آشپزی و غذا خوردن نوعی درمان فیزیکی و ذهنی محسوب میشود